מק אנד צ׳יז גבינות
מתכון נהדר למאפה פסטה מוקרם, או כפי שהאמריקאים קוראים לו: מק אנד צ'יז! השימוש בפתיתי השף הלבן מוסיפים טעם נהדר וגם הקרמה שפשוט לא ניתן לעמוד בפניה

המרכיבים ל 5-6 מנות:
- 500 גרם פסטה קצרה
 - 50 גרם חמאה
 - ¼ כוס קמח
 - 3 כוסות חלב תנובה
 - 1 כפית מלח
 - ⅓ כפית פלפל שחור
 - 200 גרם מיקס טריו 3 גבינות השף הלבן
 - ¼ כוס פירורי לחם או פירורי פנקו
 
הוראות הכנה:
- 
								01.
								
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
 - 
								02.
								
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית בגודל 25/30 ס״מ.
 - 
								03.
								
בסיר גדול ממיסים חמאה ומוסיפים את הקמח.
 - 
								04.
								
מערבבים היטב לתערובת סמיכה ומוסיפים חלב בהדרגה, כוס אחרי כוס.
 - 
								05.
								
כל פעם מערבבים עד שהתערובת מתחילה להסמיך ורק אז מוסיפים את הכוס הבאה.
 - 
								06.
								
מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים.
 - 
								07.
								
מוסיפים 2/3 מכמות הגבינה ומערבבים היטב עד שהגבינה נמסה.
 - 
								08.
								
מכבים את האש, מוסיפים את הפסטה לסיר ומערבבים היטב.
 - 
								09.
								
מעבירים את הפסטה לתבנית המשומנת.
 - 
								10.
								
מפזרים על הפסטה את הגאודה שנותרה ואת פירורי הלחם ואופים כ 20-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.
טיימר מופעל
 - 
								11.
								
מגישים חם. בתאבון!
 
									


