פסטה ברוטב שמנת, שלושה סוגי פטריות, פקאן ופרמזן | השף הלבן

פסטה ברוטב שמנת, שלושה סוגי פטריות, פקאן ופרמזן

פסטה ברוטב שמנת עשיר עם שלל פטריות ופקאן, כדי שתרגישו כמו באיטליה

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה ברוטב שמנת, שלושה סוגי פטריות, פקאן ופרמזן
צילום: אינס ינאי עיצוב: אינס ינאי

המרכיבים ל5 מנות:

  • 1 מיכל שמנת לבישול 23% השף הלבן
  • 5 כפות שמן זית
  • חצי כוס עלי אורגנו \ בזיליקום טריים
  • 4 שיני שום פרוסות
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • קורט אגוז מוסקט
  • 1/2 כוס מי בישול הפסטה
  • 1/2 חבילת פסטה טריו (3 צבעים) בצורה שאוהבים
  • 6 פטריות שמפינון פרוסות דק
  • 3 פטריות שיטאקי מיובשות מושרות במים חמים ופרוסות דק
  • 3 פטריות פורטובלו קטנות פרוסות דק
להגשה:
  • פרמזן מגורר
  • פקאן קלוי קלוף
  • עלי אורגנו \ בזיליקום

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים, שומרים חצי כוס ממי הבישול.

  • 02.

    במחבת רחבה מניחים שמן זית שום ופטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב 5 דקות.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט.

  • 04.

    מוסיפים מיכל שמנת וחצי כוס מי בישול, מערבבים ומוסיפים את הפסטה.

  • 05.

    מערבבים ומעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל פרמזן, פקאן ועלי אורגנו \ בזיליקום.

הכנת? כאן מדרגים
(0)