פסטה ברוטב שמנת, שלושה סוגי פטריות, פקאן ופרמזן
פסטה ברוטב שמנת עשיר עם שלל פטריות ופקאן, כדי שתרגישו כמו באיטליה
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אינס ינאי
עיצוב: אינס ינאי
המרכיבים ל5 מנות:
- 1 מיכל שמנת לבישול 23% השף הלבן
- 5 כפות שמן זית
- חצי כוס עלי אורגנו \ בזיליקום טריים
- 4 שיני שום פרוסות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- קורט אגוז מוסקט
- 1/2 כוס מי בישול הפסטה
- 1/2 חבילת פסטה טריו (3 צבעים) בצורה שאוהבים
- 6 פטריות שמפינון פרוסות דק
- 3 פטריות שיטאקי מיובשות מושרות במים חמים ופרוסות דק
- 3 פטריות פורטובלו קטנות פרוסות דק
להגשה:
- פרמזן מגורר
- פקאן קלוי קלוף
- עלי אורגנו \ בזיליקום
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הפסטה לפי הוראות יצרן ומסננים, שומרים חצי כוס ממי הבישול.
-
02.
במחבת רחבה מניחים שמן זית שום ופטריות ומטגנים תוך כדי ערבוב 5 דקות.
טיימר מופעל
-
03.
מוסיפים מלח, פלפל, אגוז מוסקט.
-
04.
מוסיפים מיכל שמנת וחצי כוס מי בישול, מערבבים ומוסיפים את הפסטה.
-
05.
מערבבים ומעבירים לכלי הגשה, מפזרים מעל פרמזן, פקאן ועלי אורגנו \ בזיליקום.
הכנת? כאן מדרגים