מתכון בלינצ'ס ממולא גבינה | השף הלבן

בלינצ'ס ממולא גבינה

בלינצ'ס ביתי טעים ומהיר עם 2 אפשרויות למלית: גבינה לימונית או גבינה וצימוקים

מאת: הדר פורמן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בלינצ'ס ממולא גבינה

המרכיבים ל 12-14 מנות:

  • ½1 כוס קמח
  • ¼2 כוסות מים וחלב
  • 3 ביצים
  • 3 כפות שמן
  • ¾ כפית מלח
  • ½ כפית שמן לטיגון
למלית גבינה לימונית:
  • 1 גביע גבינה לבנה 9%/נפוליאון ללא טעם
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • גרידת לימון
למלית גבינה וצימוקים:
  • 1 חב' גבינת כנען השף הלבן
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 כף אינסטנט פודינג וניל
  • צימוקים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים במקצפה ידנית עד שמתקבלת עיסה דלילה וחלקה.

  • 02.

    מחממים מחבת עם ½ כפית שמן. יוצקים 2-3 כפות מהעיסה למחבת החם ומנענעים את המחבת כדי שהעיסה תכסה את כל שטחו.

  • 03.

     מטגנים עד לקבלת צבע זהוב ומוציאים את החביתיות לצלחת שטוחה שעליה נייר פרגמנט או מגבת נייר נקייה. הערה: יש צורך בשמן רק עבור החביתית הראשונה. לטיגון יתר החביתיות לא צריך לשמן את המחבת. מטגנים על להבה גדולה כדי שהמחבת תהיה חמה בעת הטיגון.

  • 04.

    למלית: מערבבים את כל החומרים. ממלאים את הבלינצ'ס.

  • 05.

    אופים עד השחמה ועד שהחביתיות נהיות מעט קשות.  

הכנת? כאן מדרגים
(73)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.