פריטטת פול וירק משודרגת
יונית צוקרמן משתפת אותנו במתכון מקורי לפסח (לאוכלי קטניות) לחביתת ירק משודרגת עם עשבי תיבול ופול קלוף
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יונית צוקרמן
המרכיבים ל 4:
- כוס כוסברה קצוצה
- כוס פטרוזליה קצוצה
- כוס בצל ירוק קצוץ
- 2 כוסות פול קלוף של סנפרוסט
- 2 שיני שום קצוצות
- 5 ביצים
- כפית כורכום
- פלפל ומלח
- 3 כפות שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל 180 מעלות. בקערה גדולה מניחים את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
-
02.
במחבת חסינת חום שאפשר לשים בתנור מחממים את שמן הזית על אש בינונית. כשהשמן חם, יוצקים את הבלילה ומטגנים במשך 15 דקות עד שהתחתית יציבה. מעיבירם לתנור ואופים כ 20 דקות עד שהפריטטה אפויה ויציבה.
טיימר מופעל
-
03.
הופכים על גבי צלחת הגשה, מגישים עם לצד פלחי לימון וסלט טרי
הכנת? כאן מדרגים