פנקייק גרמני מלוח עם טריו גבינות
התשובה הגרמנית לפנקייק, או בשמה המקורי "דאץ' בייבי", בגרסה מלוחה ומשודרגת עם טריו גבינות. מחפשים לשדרג את ארוחות הבוקר המשפחתיות? זה המתכון עבורכם!

המרכיבים ל 2-3 מנות:
- 30 גרם חמאה
- 2 ביצים + חלמון בגודל L
- ⅔ כוס חלב תנובה
- ½ כוס (70 גרם) קמח לבן
- ¼ כפית מלח
- פלפל שחור
- 30 גרם חמאה
- ⅓ כוס פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- חופן בצל ירוק קצוץ
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 220 מעלות ומניחים בתנור מחבת עמידה לתנור למשך 20 דקות לפחות.
טיימר מופעל
-
02.
בקערה קטנה ממיסים את החמאה ומניחים בצד.
-
03.
בקערה גדולה טורפים את הביצים והחלב. מוסיפים פנימה את הקמח, המלח ופלפל שחור וטורפים היטב.
-
04.
מוציאים (בזהירות!) את המחבת, יוצקים פנימה את החמאה ומטלטלים את המחבת כך שתתפזר על כל המחבת.
-
05.
שופכים את הבלילה אל תוך המחבת ומחזירים מיד לתנור.
-
06.
אופים למשך 15-20 דקות, עד שהפנקייק תפוח, יציב וזהוב. עד שהמאפה לא מתייצב חשוב שלא לפתוח את דלת התנור.
טיימר מופעל
-
07.
מוציאים בעדינות את המחבת מהתנור, מפזרים את פתיתי הטריו והבצל ומחזירים ל-3 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה לחלוטין.
טיימר מופעל
-
08.
בתאבון!