מיני לביבות גבינה מלוחות - טעימות וקלות להכנה | השף הלבן

מתכון מיני לביבות גבינה מלוחות

מכירים את טרנד המיני פנקייקס? אז קבלו את הגרסה המלוחה לחנוכה: לביבות גבינה מלוחות וקטנטנות שמגישים למרכז השולחן עם מטבלים וירקות. מתכון קל, פשוט וטעים

מאת: רחלי קרוט
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מיני לביבות גבינה מלוחות
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל 20 יחידות:

  • 2 ביצים L
  • 1 כפית מייפל
  • 240 מ"ל (1 כוס) מים או חלב
  • 50 גרם חמאה מומסת או שמן זית
  • 1/2 כפית מלח
  • 70 גרם (1/3 שקית) פתיתי מוצרלה של השף הלבן
  • 70 גרם (1/3 מארז) קשקבל "COLLECTION"
  • 175 גרם (1 ו-1/4 כוסות) קמח תופח

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה גדולה שמים ביצים, מייפל, חלב, חמאה מומסת ומלח וטורפים היטב.

  • 02.

    מגרדים את הקשקבל על החלק הדק בפומפייה.

  • 03.

    מוסיפים את הגבינות ומערבבים היטב.

  • 04.

    מוסיפים את הקמח ומערבבים רק עד שהקמח נטמע בבלילה.

  • 05.

    משמנים מעט מחבת רחבה ובעזרת כפית או שקית זילוף עם צנטר או בקבוק לחיץ, יוצרים מיני לביבות במחבת ומטגנים מ-2 הצדדים עד הזהבה עדינה.

  • 06.

    מגישים חם עם יוגורט או שמנת חמוצה או ככה לבד עם סלט ירקות והמון מצב רוח.הערות ושדרוגים: - בשלב הראשון של טריפת המצרכים אפשר להוסיף עירית קצוצה ו/או פלפל שחור גרוס.- אפשר להכין את הלביבות גם בגרסה גדולה יותר והן מעולות גם כארוחת ערב בכל יום בשנה.

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.