מלאווח במילוי גבינה
המאכל המסורתי שגם ילדים אוהבים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
המרכיבים ל 1:
- מלאווח
- גבינה צהובה מגורדת
- גבינה בולגרית מפוררת
- זיתים שחורים/ירוקים חתוכים
- ביצה טרופה למריחה
- ושומשום
הוראות הכנה:
- 
								01.
								לוקחים עלה של מלאווח מרדדים מעט, מפזרים עליו מהגבינה הצהובה והבולגרית והזיתים ממש בצורה לא סימטרית. 
- 
								02.
								מגלגלים את המלאווח וסוגרים מעט את הפינות מורחים מהביצה הטרופה ומפזרים שומשום. 
- 
								03.
								מסדרים בתבנית אפיה עם נייר פרגמנט ואופים בתנור שחומם מראש 150 מעלות כ 15 דקות עד שמתקבל צבע זהוב. ניתן להגיש עם עגבניה מגורדת, סחוג וביצה קשה. טיימר מופעל
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

