לביבות תרד וגבינות | השף הלבן

לביבות תרד וגבינות

רכות מבפנים ופריכות מבחוץ – מושלמות לאירוח וגם לפיקניק אביבי.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות תרד וגבינות

המרכיבים ל20 יחידות:

  • 1 שקית עלי תרד מוקפאים 'סנפרוסט' מופשרים וסחוטים (800 גרם)
  • 2 כפות שמן זית
  • 1 בצל גדול, קלוף וקצוץ גס
  • 2 ביצים
  • 1/3 כוס פירורי לחם
  • 150 גרם גבינת מוצרלה קולקשן, מגוררת
  • 125 גרם (1/2 קובייה) גבינת פטה "פיראוס", מפוררת גס
  • מלח, פלפל שחור, גרוס
  • להגשה:
  • 1 גביע שמנת חמוצה "תנובה" או קרם פרש "השף הלבן"

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים מחבת גדולה על להבה בינונית - גבוהה, מוסיפים שמן, תרד ובצל ומאדים כ-10 דקות תוך כדי בחישה עד הזהבת הבצל, מעבירים לקערה ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:10:00
  • 02.

    מוסיפים ביצים, פירורי לחם, גבינות, מלח ופלפל ומערבבים.

  • 03.

    מחממים מחבת על להבה בינונית עם שמן בגובה 1/2 ס"מ. יוצרים לביבות פחוסות, מטגנים משני הצדדים עד הזהבה ומעבירים לנייר סופג.

  • 04.

    מגישים חם עם שמנת חמוצה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)