לביבות תפוחי אדמה וגבינה
גרסה נוספת למתכון לביבות תפוחי אדמה בתוספת גבינה, להגיש לצד קערת יוגורט ושמנת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 2 מנות:
- 3 תפוחי אדמה גדולים
- 1 בצל
- 1 גביע גבינה 5%
- 2 כפות פירורי לחם
- 2 ביצים
- מלח
- פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את הבצל לחתיכות קטנות ומטגנים אותו.
-
02.
במקביל, מבשלים בסיר גדול את תפוחי האדמה.
-
03.
בשלב זה מגרדים את תפוחי האדמה במגרדת.
-
04.
שמים את התפו"א בקערה ומוסיפים את הבצל המטוגן, ביצים, גביע גבינה, פירורי לחם, ואת התבלינים הרצויים.
-
05.
מערבבים היטב עד קבלת עיסה לא סמיכה.
-
06.
יוצרים לביבות מהעיסה ומטגנים מצד אחד ולאחר מכן הופכים ומטגנים את הצד השני
הכנת? כאן מדרגים