לביבות קישואים עם שמיר – למנה ראשונה מעולה | השף הלבן

לביבות קישואים עם שמיר

לביבות ייחודיות ושונות ממה שהכרתם

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות קישואים עם שמיר

המרכיבים ל 15 מנות:

  • 4 קישואים
  • 1 בצל קטן
  • 1 וחצי כפות קמח מנופה
  • 1 ביצה
  • מעט שמיר קצוץ
  • מלח
  • פלפל
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מגררים את הקישואים והבצל בפומפייה גסה.

  • 02.

     שמים במסננת ומניחים לנוזלים לרדת.

  • 03.

     מעבירים לקערה.

  • 04.

     מוסיפים ביצה ואת המלח והפלפל ומערבבים.

  • 05.

     מוסיפים קמח עד שהעיסה לא דלילה אך גם לא סמיכה מדי.

  • 06.

     מערבבים, מוסיפים שמיר ושוב מערבבים.

  • 07.

     מחממים שמן לטיגון במחבת (לא שמן עמוק).

  • 08.

     צרים לביבות קטנות/בינוניות.

  • 09.

     מניחים לטיגון עד הזהבה קלה, הופכים ושוב מטגנים עד הזהבה קלה.

  • 10.

     כאשר הלביבות מוכנות שמים על מגבת נייר שתספוג את השמן.

הכנת? כאן מדרגים
(112)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.