לביבות מנגולד
מנת לביבות מטוגנות עשויות עלי מנגולד וגבינה בולגרית, מומלץ להגיש לצד סלט ירקות וגבינה לבנה
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12-15 לביבות:
- כף פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור גרוס
- כף שמן לטיגון
- חבילת עלי מנגולד בשקית
- קוביית גבינה בולגרית (רצוי מתפוררת)
- בצל בינוני קצוץ
- 2-3 ביצים
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים ומנקים את עלי המנגולד, משאירים כ-1 ס"מ מהגבעול. אוספים את העלים הנקיים לבוקה (זר) וחותכים לרצועות של 1 ס"מ, שמים בקערה.
-
02.
שופכים על עלי המנגולד מים רותחים, ממתינים כ-7 דקות, מסננים, סוחטים ומעבירים לקערה נקיה.
טיימר מופעל
-
03.
מפוררים את הגבינה הבולגרית, מוסיפים ביצים, פלפל שחור, פירורי לחם ובצל קצוץ. מערבבים הכל יחד.
-
04.
מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים לביבות, מוציאים לנייר סופג.
הכנת? כאן מדרגים