מתכון לביבות מנגולד | השף הלבן

לביבות מנגולד

מנת לביבות מטוגנות עשויות עלי מנגולד וגבינה בולגרית, מומלץ להגיש לצד סלט ירקות וגבינה לבנה

מאת: שושי נוי
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות מנגולד

המרכיבים ל12-15 לביבות:

  • כף פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • כף שמן לטיגון
  • חבילת עלי מנגולד בשקית
  • קוביית גבינה בולגרית (רצוי מתפוררת)
  • בצל בינוני קצוץ
  • 2-3 ביצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים ומנקים את עלי המנגולד, משאירים כ-1 ס"מ מהגבעול. אוספים את העלים הנקיים לבוקה (זר) וחותכים לרצועות של 1 ס"מ, שמים בקערה.

  • 02.

    שופכים על עלי המנגולד מים רותחים, ממתינים כ-7 דקות, מסננים, סוחטים ומעבירים לקערה נקיה.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    מפוררים את הגבינה הבולגרית, מוסיפים ביצים, פלפל שחור, פירורי לחם ובצל קצוץ. מערבבים הכל יחד.

  • 04.

     מחממים שמן לטיגון במחבת ומטגנים לביבות, מוציאים לנייר סופג. 

הכנת? כאן מדרגים
(121)