לביבות גבינה עם תירס ותפוחי אדמה
לחנוכה או לכל תקופה אחרת בשנה, לביבות הגבינה הללו ישדרגו לכם ולילדים את ארוחת הערב! מתכון מעולה, טעים ופשוט ללביבות גבינה עם תירס ותפוחי אדמה ששווה להכיר
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: דור משה
עיצוב: דור משה
המרכיבים ל20 יחידות:
ללביבות:
- 2 תפוח אדמה בינוניים מבושלים וקלופים
- ½ גביע (125 גרם) גבינה לבנה 5% "תנובה"
- כפית וחצי מלח
- ביצה בגודל L
- ½ כוס (70 גרם) קמח לבן
- פלפל שחור
- כוס גרגרי תירס מסוננים
- 2 גבעולי בצל ירוק קצוץ
לטיגון:
- שמן קנולה
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה בינונית מועכים את תפוחי האדמה ומוסיפים את הגבינה, הביצה, המלח, קמח ופלפל שחור. מערבבים היטב. מוסיפים את התירס והבצל הירוק הקצוץ ומערבבים עד להטמעתם בבלילה.
-
02.
מחממים מחבת עם שמן (בערך בגובה ½ 1 ס"מ), יוצרים צורה של לביבות ומטגנים להזהבה משני הצדדים.
הכנת? כאן מדרגים