מתכון לביבות גבינה מטוגנות | השף הלבן

לביבות גבינה מטוגנות

לביבות גבינה פריכות, מתאימות כתוספת או כמנה ראשונה

מאת: חביבה טל
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות גבינה מטוגנות

המרכיבים ל15 מנות:

  • 250 גרם גבינה לבנה 5% או קוטג'/ריקוטה
  • 1/2 כפית מלח
  • 2 ביצים מופרדות
  • 2 כפות סוכר
  • 4 כפות קמח מצה או קמח רגיל
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • שמן קנולה לטיגון
לקישוט:
  • סוכר
  • קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים חלמונים עם גבינה, סוכר, מלח וקמח מצות (בפסח) או קמח רגיל.

  • 02.

    מקציפים חלבונים ולאחר מכן מערבבים עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות.

  • 03.

    מחממים שמן במחבת ויוצקים כף מהתערובת למחבת. מזהיבים את הלביבות משני הצדדים.

  • 04.

    זורים סוכר מעורבב בקינמון או מקשטים בכפית ריבה.

הכנת? כאן מדרגים
(263)