לביבות גבינה מטוגנות
לביבות גבינה פריכות, מתאימות כתוספת או כמנה ראשונה
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל15 מנות:
- 250 גרם גבינה לבנה 5% או קוטג'/ריקוטה
- 1/2 כפית מלח
- 2 ביצים מופרדות
- 2 כפות סוכר
- 4 כפות קמח מצה או קמח רגיל
- 1 שקית אבקת אפייה
- שמן קנולה לטיגון
לקישוט:
- סוכר
- קינמון
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים חלמונים עם גבינה, סוכר, מלח וקמח מצות (בפסח) או קמח רגיל.
-
02.
מקציפים חלבונים ולאחר מכן מערבבים עם תערובת הגבינה בתנועות קיפול עדינות.
-
03.
מחממים שמן במחבת ויוצקים כף מהתערובת למחבת. מזהיבים את הלביבות משני הצדדים.
-
04.
זורים סוכר מעורבב בקינמון או מקשטים בכפית ריבה.
הכנת? כאן מדרגים