לביבות ברוקולי ופטריות
מנה טעימה ומשביעה לארוחת ערב וכן דרך קלה יותר לגרום לילדים לאכול ברוקולי. ניתן להכין גם מכרובית.
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל10 לביבות:
- 500 גרם ברוקולי מוקפא או מיני ברוקולי מוקפא "סנפרוסט"
- סלסילת פטריות שמפיניון קצוצות דק
- 3 ביצים
- 3 כפות פרורי לחם
- כף אבקת מרק פטריות
- פלפל שחור
- מלח
- בצל ירוק קצוץ (אופציונלי)
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
מבשלים את הברוקולי במי מלח רותחים עד לריכוך. מסננים ומועכים במועך תפוחי אדמה - נפטרים מנוזלים מיותרים.
-
02.
מוסיפים לברוקולי המעוך את שאר החומרים ומערבבים היטב.
-
03.
מחממים מעט שמן במחבת גדולה בעלת ציפוי מונע הדבקות. יוצקים למחבת כפות מלאות מתערובת הברוקולי, משטחים מעט ומטגנים עד להזהבה משני הצדדים.
-
04.
מגישים לצד טחינה/ חומוס / גבינה או ללא תוספות.
הכנת? כאן מדרגים