לביבות אפויות
לביבות אפויות מקישואים, תפוחי אדמה ופטריות
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל5 מנות:
- 2 תפוחי אדמה
- קישוא
- 1 גזר
- 1 בצל
- 1/2 קופסא פטריות משומרות
- פטרוזיליה או כוסברה
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח תופח
- כמון
- פלפל
- מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מגרדים על פומפיה דקה את כל הירקות.
-
02.
קוצצים את הפטריות.
-
03.
מוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים הכל בקערה אחת.
-
04.
משמנים תבנית בתרסיס שמן ויוצקים לביבות בעזרת כף, ניתן להיעזר בפורמה עגולה ליצירת צורה אחידה. אופים ב-180 מעלות למספר דקות, לאחר שהלביבות מתייצבות הופכים ומרססים עוד מעט שמן.
הכנת? כאן מדרגים