גרילד צ'יז עם בטטה צלויה
הכירו את האח המושחת של הטוסט – גרילד צ'יז שמכינים במחבת עם הרבה חמאה, מוצרלה ובטטה צלויה. ארוחת הערב החדשה שלכם! דור משה עם מתכון שאסור לפספס

המרכיבים ל 3:
- בטטה בגודל בינוני
- 2 כפות שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 6 פרוסות חלה
- 50 גרם חמאת "תנובה" בטמפ' החדר
- 6 כפות פתיתי מוצרלה "השף הלבן"
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה. מקלפים את הבטטה וחותכים לקוביות קטנות. מניחים את קוביות הבטטה על התבנית, מפזרים שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים את הבטטות עם השמן. אופים כ-25 דקות, עד שהקוביות מתחילות להזהיב. מצננים ומועכים מעט את הבטטות.
טיימר מופעל
-
02.
מכינים את פרוסות הגרילד צ'יז: מורחים כל פרוסת חלה בחמאה משני צדדיה. מניחים מעל אחת הפרוסות כשליש מכמות הבטטה, 2 כפות גבינה ומעט מלח. מכסים בפרוסה נוספת.
-
03.
מחממים מחבת על להבה נמוכה ומניחים עליה את הסנדויץ' שיצרנו. מטגנים במשך מספר דקות עד שהפרוסה התחתונה מזהיבה. הופכים בזהירות, מכסים את המחבת ומטגנים עד שגם הצד השני מזהיב. ממשיכים כך עם שאר הפרוסות ומגישים.