ארוחת בוקר בטורטיה - טעים וקל להכנה | השף הלבן

ארוחת בוקר בטורטיה

הטורטיה כאן כדי להישאר! קבלו מתכון חדש מטיקטוק תנובה שהופך את ארוחת הבוקר למשהו חדש לגמרי

מאת: Studio Edge
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ארוחת בוקר בטורטיה
צילום: Studio Edge עיצוב: Studio Edge

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 טורטיות גדולות
  • 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 2 חופנים עלי תרד טריים
  • 6 ביצים
  • סלסלת עגבניות שרי חתוכות
  • מלח ופלפל לפי הטעם
גודל תבנית: תבנית עגולה עמוקה בגודל בינוני

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים בתבנית עגולה ועמוקה המיועדת לאפייה טורטיה ומהדקים אותה ליצירת צורה של קערה.

  • 02.

    מפזרים במרכז הטורטיה פתיתי טריו, מפזרים מעל חופן עלי תרד טריים, שוברים פנימה 3 ביצים, ומעל מפזרים עגבניות שרי חתוכות (עדיף במגוון צבעים).

  • 03.

    מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם (מומלץ לפזר מלמעלה עוד פתיתי טריו).

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, למשך כ- 15 דק (ולפי העדפה אישית של רמת העשייה של החלמונים).

  • 05.

    מוציאים מהתנור, ממתינים מעט שיתקרר ויתייצב ומוציאים מהקערה להגשה. 

  • 06.

    בתאבון!

הידעת?

טיפ: על מנת למנוע השחמה מהירה מדי של הטורטיה מומלץ לעטוף אותה בקצת נייר כסף ולהסיר כ- 2 דק לפני שמוציאים מהתנור. 

הכנת? כאן מדרגים
(5)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.