ארוחת בוקר בטורטיה
הטורטיה כאן כדי להישאר! קבלו מתכון חדש מטיקטוק תנובה שהופך את ארוחת הבוקר למשהו חדש לגמרי

המרכיבים ל 2 מנות:
- 2 טורטיות גדולות
- 1 שקית (300 גרם) טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
- 2 חופנים עלי תרד טריים
- 6 ביצים
- סלסלת עגבניות שרי חתוכות
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מניחים בתבנית עגולה ועמוקה המיועדת לאפייה טורטיה ומהדקים אותה ליצירת צורה של קערה.
-
02.
מפזרים במרכז הטורטיה פתיתי טריו, מפזרים מעל חופן עלי תרד טריים, שוברים פנימה 3 ביצים, ומעל מפזרים עגבניות שרי חתוכות (עדיף במגוון צבעים).
-
03.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם (מומלץ לפזר מלמעלה עוד פתיתי טריו).
-
04.
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, למשך כ- 15 דק (ולפי העדפה אישית של רמת העשייה של החלמונים).
-
05.
מוציאים מהתנור, ממתינים מעט שיתקרר ויתייצב ומוציאים מהקערה להגשה.
-
06.
בתאבון!
הידעת?
טיפ: על מנת למנוע השחמה מהירה מדי של הטורטיה מומלץ לעטוף אותה בקצת נייר כסף ולהסיר כ- 2 דק לפני שמוציאים מהתנור.