אומלט בצל סגול וטריו גבינות - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אומלט בצל סגול וטריו גבינות

גם חביתה פשוטה יכולה להפוך למנת גורמה! בואו לגלות כיצד מכינים את האומלט של המסעדות עם בצל סגול וטריו גבינות שפשוט אי אפשר לוותר עליו

מאת: סבינה ולדמן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אומלט בצל סגול וטריו גבינות
צילום: בן יוסטר

המרכיבים ל מנה אחת:

  • 1 כפית חמאה
  • 1 כף שמן זית
  • חצי בצל סגול פרוס דק
  • 2 ביצים
  • 2 כפות שמנת להקצפה 38% "השף הלבן"
  • רבע כפית מלח
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • 3 כפות פתיתי טריו מיקס 3 גבינות "השף הלבן"
  • 1 כף עירית פרוסה דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת טפלון בינונית מחממים יחד את החמאה ואת שמן הזית.

  • 02.

    מוסיפים את הבצל ומקפיצים כ-3 דקות על להבה בינונית, עד שהבצל מזהיב מעט.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 03.

    במקביל טורפים יחד את הביצים, שמנת, מלח ופלפל לקבלת תערובת אחידה.

  • 04.

    מוסיפים את הביצים הטרופות למחבת עם הבצל. מפזרים מעל את פתיתי הגבינה, מנמיכים את האש ומכסים עם מכסה.

  • 05.

    מבשלים כ-2 דקות, מורידים מכסה והופכים בזהירות את האומלט.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 06.

    מורידים מהאש אך משאירים על המחבת כ-2 דקות נוספות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 07.

    מורידים לצלחת ומפזרים עירית. מגישים מיד.

  • 08.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.