תבשיל נתחונים צמחוניים בטעם בקר ברוטב קארי | השף הלבן

תבשיל נתחונים צמחוניים בטעם בקר ברוטב קארי

מאת: אורי נתנזון
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תבשיל נתחונים צמחוניים בטעם בקר ברוטב קארי

המרכיבים ל2:

מרכיבים:
  • 2 בצלים פרוסים
  • 1 שום פרוס
  • ג'ינג'ר 1 קצוץ דק
  • 2 גזרים חתוכים לרצועות
  • 350 גרם נתחונים צמחוניים בטעם בקר
  • רוטב קארי אדום (1 כפית משחת קארי אדום, 2 כפיות מייפל, 2 כפות חומץ אורז)
  • 400 מ"ל חלב קוקוס
  • כף כוסברה טרייה
  • 2 פלפל אדום חתוך לרצועות

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת נקפיץ בצל, גזר, פלפלים, שום וג'ינג'ר עד ריכוך קל.

  • 02.

    מוסיפים את רוטב הקארי אדום, חלב קוקוס ואת הנתחונים.

  • 03.

    מבשלים 15 דקות על אש נמוכה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 04.

    מפזרים כוסברה קצוצה ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)