שיפודי טופו ברוטב טריאקי
שיפודים טבעוניים עשירים בחלבון ליום העצמאות שכל אחד יאהב עם שילוב המושלם בין טופו ורוטב טריאקי ביתי שמכינים בקלות ובמהירות
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בר פיירמן
עיצוב: בר פיירמן
המרכיבים ל6-8 מנות:
- 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
לרוטב:
- ¼ כוס רוטב סויה
- ¼ כוס סוכר חום
- 1 כף קורנפלור
- 1 שן שום כתושה
- ¼ 1 כוסות מים
תוספות:
- צ׳ילי טרי קצוץ
- חופן שומשום
הוראות הכנה:
-
01.
בעזרת סכין חדה חותכים את הטופו לאצבעות מלבניות עבות (6-8 מלבנים מחבילת טופו אחת)
-
02.
בסיר קטן מניחים את רוטב הסויה, הסוכר החום, השום וכוס מים ומביאים לרתיחה.
-
03.
בקערית קטנה מערבבים קורנפלור עם רבע כוס מים קרים, מוסיפים לסיר, מערבבים ומבשלים על אש בינונית במשך 4-5 דקות עד להסמכה. מסירים מהאש.
טיימר מופעל
-
04.
משפדים כל מלבן טופו על שיפוד, מורחים את השיפודים בחצי מכמות הרוטב וצולים על המנגל או על מחבת פסים עד לצריבה.
-
05.
מורידים מהאש, מורחים ביתרת הרוטב, מקשטים בצ'ילי ושומשום ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים