שווארמת טופו בפיתה בתיבול מזרחי עם טחינה סלט וחמוצים | השף הלבן

שווארמת טופו בפיתה בתיבול מזרחי עם טחינה סלט וחמוצים

מתכון לשווארמת טופו טבעונית שמכינים בבית. ארוחה מעולה גם בריאה וגם טעימה ב 10 דקות עבודה

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שווארמת טופו בפיתה
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל10:

  • שמן זית
  • 1 בצל חצוי וחתוך לרצועות דקות
  • 3 שיני שום קצוצות
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו "אלטרנטיב" בטעם טבעי, חתוך לרצועות לא אחידות באורך 3-4 ס"מ
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 2 כפיות תבלין שווארמה
במקום תבלין שווארמה ניתן לתבל ב:
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/2 כפית בהראט
  • 1/2 כפית ראס אל חנות (אפשר לוותר ולשים יותר מהתבלינים האחרים)
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית חוויג'
  • להגשה: 2 פיתות חצויות, סלט טחינה, סלט ירקות, חמוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את התבלינים (כולל המלח) בקערה, מצרפים את הטופו ומערבבים.

  • 02.

    מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מצרפים את הטופו והשום ומערבבים. מטגנים כ 5 דקות עד שהוא משחים ותוך כדי מערבבים מידי פעם.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 03.

    ממלאים 4 חצאי פיתות, מזלפים טחינה ומגישים מיד עם סלט, חמוצים וטחינה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)