שווארמת טופו בפיתה בתיבול מזרחי עם טחינה סלט וחמוצים
מתכון לשווארמת טופו טבעונית שמכינים בבית. ארוחה מעולה גם בריאה וגם טעימה ב 10 דקות עבודה
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל10:
- שמן זית
- 1 בצל חצוי וחתוך לרצועות דקות
- 3 שיני שום קצוצות
- 1 חבילה (300 גרם) טופו "אלטרנטיב" בטעם טבעי, חתוך לרצועות לא אחידות באורך 3-4 ס"מ
- 1/2 כפית מלח
- 1/2 2 כפיות תבלין שווארמה
במקום תבלין שווארמה ניתן לתבל ב:
- 1/2 כפית כמון
- 1/2 כפית בהראט
- 1/2 כפית ראס אל חנות (אפשר לוותר ולשים יותר מהתבלינים האחרים)
- 1/2 כפית פפריקה מתוקה
- 1/2 כפית חוויג'
- להגשה: 2 פיתות חצויות, סלט טחינה, סלט ירקות, חמוצים
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את התבלינים (כולל המלח) בקערה, מצרפים את הטופו ומערבבים.
-
02.
מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מצרפים את הטופו והשום ומערבבים. מטגנים כ 5 דקות עד שהוא משחים ותוך כדי מערבבים מידי פעם.
טיימר מופעל
-
03.
ממלאים 4 חצאי פיתות, מזלפים טחינה ומגישים מיד עם סלט, חמוצים וטחינה.
הכנת? כאן מדרגים