קציצות תרד בסגנון גלילי
המתכון המושלם להכין לבראנץ' הקרוב: קציצות תרד בטעמים גליליים עם תבלינים טריים וזעתר שמגישים עם לאבנה, צ'ילי גרוס ושמן זית.
חלבי
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נמרוד סונדרס
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל12 יחידות:
- 1 שקית מדליוני תרד קפואים "סנפרוסט"
- 1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
- 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
- 3 בצל ירוק קצוץ דק
- 4 כפות עלי אורגנו טריים קצוצים (ללא הגבעול)
- 1/2 כף זעתר
- 3/4 כוס קוואקר
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- תרסיס שמן
להגשה:
- לאבנה "פיראוס"
- צ'ילי גרוס
- שמן זית
הוראות הכנה:
-
01.
מפשירים את מדליוני התרד וסוחטים היטב מנוזלים
-
02.
מעבירים לקערה עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב למסה אחידה
-
03.
מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב
-
04.
יוצרים קציצות בעזרת הידיים ומשטחים מעט, מניחים על התבנית ומרססים מעל בתרסיס שמן.
-
05.
אופים ב-200 מעלות כ-25 דקות עד להשחמה והתייצבות
טיימר מופעל
-
06.
מניחים לאבנה על צלחת הגשה שטוחה, מפזרים מעל צ'ילי גרוס ושמן זית ומניחים מעל את הקציצות
-
07.
בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים