קציצות תרד בסגנון גלילי - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קציצות תרד בסגנון גלילי

המתכון המושלם להכין לבראנץ' הקרוב: קציצות תרד בטעמים גליליים עם תבלינים טריים וזעתר שמגישים עם לאבנה, צ'ילי גרוס ושמן זית.

מאת: אינס ינאי
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות תרד בסגנון גלילי
צילום: נמרוד סונדרס עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל12 יחידות:

  • 1 שקית מדליוני תרד קפואים "סנפרוסט"
  • 1 בצל גדול קצוץ דק מאוד
  • 1/2 חבילת פטרוזיליה קצוצה
  • 3 בצל ירוק קצוץ דק
  • 4 כפות עלי אורגנו טריים קצוצים (ללא הגבעול)
  • 1/2 כף זעתר
  • 3/4 כוס קוואקר
  • 1 ביצה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • תרסיס שמן
להגשה:
  • לאבנה "פיראוס"
  • צ'ילי גרוס
  • שמן זית

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפשירים את מדליוני התרד וסוחטים היטב מנוזלים

  • 02.

    מעבירים לקערה עם שאר המרכיבים ומערבבים היטב למסה אחידה

  • 03.

    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים היטב

  • 04.

    יוצרים קציצות בעזרת הידיים ומשטחים מעט, מניחים על התבנית ומרססים מעל בתרסיס שמן.

  • 05.

    אופים ב-200 מעלות כ-25 דקות עד להשחמה והתייצבות

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מניחים לאבנה על צלחת הגשה שטוחה, מפזרים מעל צ'ילי גרוס ושמן זית ומניחים מעל את הקציצות

  • 07.

    בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(3)