קובה צמחונית
לא רק לצמחונים: קובה מעולה במילוי בורגול ברוטב עגבניות
60 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל4 מנות:
מרכיבים:
- שקית בורגול 250 גרם
- סולת
- 2 אריזות בשר טחון על בסיס סויה
- 1 בצל קצוץ
- שמן לטיגון
- שקית צנוברים
- רסק עגבניות
- אבקת מרק עוף
הוראות הכנה:
-
01.
במחבת גדולה מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את ה"בשר" על בסיס סויה
-
02.
מתבלים במלח פלפל
-
03.
מוסיפים צנוברים, מערבבים ומניחים לצינון הכנת הבצק:
-
04.
משרים בורגול בקערה עם מים כחצי שעה עד שהמים נספגים
-
05.
מוסיפים סולת ומעט שמן זית לקערהעם הבורגולולשיםעד יצירתבצק לפעמים צריך להוסיף עוד ועוד סולתעד שמתקבל בצק שניתן לעבוד איתו בקלות
-
06.
מהבצקמכינים כדורים בגודל כדור טניס עם הידיים
-
07.
בעזרת אחת האצבעות עושים חור וממלאים במלית ה"טחון של טבעול" וסוגרים חזרה לכדור הכנת הרוטב:
-
08.
בסיר גדול מרתיחים מים עם רסק עגבניות, מלח, פלפלומעט אבקת מרק בטעם עוף
-
09.
כאשר המים רותחים מכניסים את כדורי הקובה ומבשלים במשך 20 דקות
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים