מתכון קובה צמחונית | השף הלבן

קובה צמחונית

לא רק לצמחונים: קובה מעולה במילוי בורגול ברוטב עגבניות

מאת: אסתר פלח
60 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
קובה צמחונית

המרכיבים ל4 מנות:

מרכיבים:
  • שקית בורגול 250 גרם
  • סולת
  • 2 אריזות בשר טחון על בסיס סויה
  • 1 בצל קצוץ
  • שמן לטיגון
  • שקית צנוברים
  • רסק עגבניות
  • אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת גדולה מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את ה"בשר" על בסיס סויה

  • 02.

    מתבלים במלח פלפל

  • 03.

    מוסיפים צנוברים, מערבבים ומניחים לצינון הכנת הבצק:

  • 04.

    משרים בורגול בקערה עם מים כחצי שעה עד שהמים נספגים

  • 05.

    מוסיפים סולת ומעט שמן זית לקערהעם הבורגולולשיםעד יצירתבצק לפעמים צריך להוסיף עוד ועוד סולתעד שמתקבל בצק שניתן לעבוד איתו בקלות

  • 06.

    מהבצקמכינים כדורים בגודל כדור טניס עם הידיים

  • 07.

    בעזרת אחת האצבעות עושים חור וממלאים במלית ה"טחון של טבעול" וסוגרים חזרה לכדור הכנת הרוטב:

  • 08.

    בסיר גדול מרתיחים מים עם רסק עגבניות, מלח, פלפלומעט אבקת מרק בטעם עוף

  • 09.

    כאשר המים רותחים מכניסים את כדורי הקובה ומבשלים במשך 20 דקות

    טיימר מופעל
    00:20:00
הכנת? כאן מדרגים
(91)