פסטה שווארמה צמחונית עם בצלים מטוגנים ופטריות
תומר אומנסקי מביא את הגרסא הצמחונית למתכון המוכר שלו, עם הסדרה הצמחונית של תנובה
פרווה
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לסיר אחד:
מרכיבים:
- 500 גרם פסטה לבחירתכם
- 350 גרם נתחונים צמחוניים על בסיס חלבון סויה בטעם שווארמה, של הסדרה הצמחונית של תנובה
- 2 בצלים סגולים חתוכים לפרוסות
- 1 בצל לבן חתוך לפרוסות
- צרור בצל ירוק (החלק הלבן חתוך גס, החלק הירוק קצוץ דק)
- 6 שיני שום חתוך לפרוסות
- 2 סלסלות של פטריות חתוכות דק
- רבע כוס שמן זית
- 1/2 כוס מים רותחים
- כפית מכל תבלין: כורכום, כמון, פפריקה, מלח ומעט פלפל שחור
- טחינה מוכנה להגשה
הוראות הכנה:
-
01.
נבשל את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.
-
02.
במחבת גדולה נחמם שמן זית, נטגן שום ובצלים עד להזהבה.
-
03.
נוסיף פטריות ונטגן עד להזהבה.
-
04.
נוסיף את נתחוני השווארמה הצמחונית, את התבלינים ונטגן יחד עם הירקות כשש דקות. חשוב לערבב.
-
05.
נוסיף מים רותחים ונערבב היטב.
-
06.
לבסוף נוסיף את הפסטה, נערבב היטב, נטעם ותקן תיבול.
-
07.
נפזר מעל בצל ירוק קצוץ ונזלף טחינה.
הכנת? כאן מדרגים