פסטה שווארמה צמחונית עם בצלים מטוגנים ופטריות | השף הלבן

פסטה שווארמה צמחונית עם בצלים מטוגנים ופטריות

תומר אומנסקי מביא את הגרסא הצמחונית למתכון המוכר שלו, עם הסדרה הצמחונית של תנובה

מאת: תומר אומנסקי
פרווה סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פסטה שווארמה צמחונית עם בצלים מטוגנים ופטריות

המרכיבים לסיר אחד:

מרכיבים:
  • 500 גרם פסטה לבחירתכם
  • 350 גרם נתחונים צמחוניים על בסיס חלבון סויה בטעם שווארמה, של הסדרה הצמחונית של תנובה
  • 2 בצלים סגולים חתוכים לפרוסות
  • 1 בצל לבן חתוך לפרוסות
  • צרור בצל ירוק (החלק הלבן חתוך גס, החלק הירוק קצוץ דק)
  • 6 שיני שום חתוך לפרוסות
  • 2 סלסלות של פטריות חתוכות דק
  • רבע כוס שמן זית
  • 1/2 כוס מים רותחים
  • כפית מכל תבלין: כורכום, כמון, פפריקה, מלח ומעט פלפל שחור
  • טחינה מוכנה להגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    נבשל את הפסטה בהתאם להוראות היצרן.

  • 02.

    במחבת גדולה נחמם שמן זית, נטגן שום ובצלים עד להזהבה.

  • 03.

    נוסיף פטריות ונטגן עד להזהבה.

  • 04.

    נוסיף את נתחוני השווארמה הצמחונית, את התבלינים ונטגן יחד עם הירקות כשש דקות. חשוב לערבב.

  • 05.

    נוסיף מים רותחים ונערבב היטב.

  • 06.

    לבסוף נוסיף את הפסטה, נערבב היטב, נטעם ותקן תיבול.

  • 07.

    נפזר מעל בצל ירוק קצוץ ונזלף טחינה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)