לביבות טופו ובטטה טבעוניות בתיבול אסייתי
לביבות מלאות טעמים שקשה להפסיק לאכול שאפשר להכין גם ללא גלוטן
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: נעמה רן
המרכיבים ל14 יחידות:
- 1 כוס ( כ 1 בטטה קטנה) בטטה קלופה מגוררת גס
- 1/2 חבילה (150 גרם) טופו פיקנטי תנובה ALTERNATIVE, מגורר גס
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית ג'ינג'ר טרי מגורר
- 4 כפות כוסברה קצוצה דק
- 1/2 כפית מלח
- קורט פלפל לבן
- 2-3 כפות מים
- 3 כפות קמח או קמח חומוס
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הקמח. מפזרים את הקמח על התערובת ומערבבים היטב. אם צריך מוסיפים כף מים נוספת.
-
02.
מחממים במחבת שמן לטיגון חצי עמוק. יוצרים בידיים לבבות מהודקות ושטוחות (לא עבות כדי שגם הבטטה בפנים תתבשל) ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהן שחומות מבחוץ ורכות מבפנים. מוציאים לצלחת מרופדת בנייר סופג ומגישים.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים