לביבות טבעוניות ענקיות של רון יוחננוב - השף הלבן

לביבות טבעוניות ענקיות של רון יוחננוב

מי אמר שלביבה חייבת להיות קטנה ומתפו"א? רון יוחננוב מפתיע במתכון טבעוני ללביבות ענקיות של טופו וירקות, עשירות בחלבון וויטמינים – וכמובן טעימות ופריכות!

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לביבות טבעוניות ענקיות של רון יוחננוב
צילום: רון יוחננוב

המרכיבים ל 10 לביבות קטנות/ 4 לביבות גדולות:

מרכיבים:
  • 1 תפו"א בינוני מגורד
  • 1 זוקיני מגורד
  • 2 גזרים מגורדים
  • 250 גרם טופו תנובה ALTERNATIVE
  • 5 כפות קמח לבן או קמח כוסמין מלא או קמח ללא גלוטן
  • 3 כפות טחינה גולמית
  • חופן עשבי תיבול טריים קצוצים דק (פטרוזיליה / בזיליקום)
  • מלח / פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה מניחים את כל מצרכי הלביבות ומערבבים.

  • 02.

    במחבת מניחים את שמן הקנולה ומחממים.

  • 03.

    בעזרת שתי כפות יוצרים לביבות שטוחות ומניחים במחבת.

  • 04.

    מטגנים משני הצדדים עד להזהבה.

  • 05.

    אפיה: מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן.

  • 06.

    אופים ב-200 מעלות כ-20 דקות עד הזהבה.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 07.

    להגשה: ממרח טופו אלטרנטיב מעורבב עם כף פסטו ביתי ומעט צ'ילי חריף מעל.

  • 08.

    הערות ותחליפים: אין צורך לסחוט את הירקות - אולם צריך לעבוד מהר ומיד לערבב עם הקמח. אפשר להכין את הלביבות גם בלי טחינה - ניסיתי כמה פעמים בלי - ועבד נהדר. אפשר להחליף /להוסיף: קישואים / בטטות / דלעת אפשר לשדרג עם גרידת לימון, צ'ילי חריף, תבלינים שאוהבים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.