טופו מעושן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

טופו מעושן

מתכון קל, טעים ומשביע לארוחת צהריים מעולה! טופו בסגנון מעושן שאפשר להגיש על אורז, פסטה ואפילו בתוך כריך

מאת: שקמה יעקבי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טופו מעושן
צילום: שקמה יעקבי עיצוב: שקמה יעקבי

המרכיבים ל 2 מנות:

לטופו:
  • 1 חבילה (300 גרם) טופו "תנובה ALTERNATIVE" בטעם טבעי
  • 3-4 כפות שמן זית לטיגון
לרוטב:
  • ⅓ כוס פתיתי שמרי בירה
  • ¼ כוס רוטב סויה
  • ¼ כוס מים
  • 1 כף סילאן / מייפל
  • 1 כפית נוזל מעושן (לא חובה)
  • 1 כף פפריקה מעושנת
גודל תבנית: מחבת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב

  • 02.

    פורסים את הטופו לרצועות רחבות

  • 03.

    מחממים שמן זית על מחבת נונסטיק ומטגנים את הטופו מ-2 הצדדים עד להשחמה

  • 04.

    מנמיכים את האש ומוסיפים את הרוטב

  • 05.

    מערבבים ללא הפסקה עד שכל רצועות הטופו מכוסות ברוטב. מטגנים עד שהרוטב מצטמצם והטופו הופך לקריספי

  • 06.

    מגישים על אורז או פסטה ואפילו בתוך כריך.

  • 07.

    בתיאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(7)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.