אורז מוקפץ עם טופו ברוטב סצ'ואן - טעים וקל להכנה | השף הלבן

אורז מוקפץ עם טופו ברוטב סצ'ואן

קל, מהיר וטעים במיוחד: מתכון של רון יוחננוב למנת אורז מוקפץ עם טופו של תנובה ALTERNATIVE. מדובר בארוחת הצהריים המושלמת

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
אורז מוקפץ עם טופו ברוטב סצ'ואן
צילום: רון יוחננוב עיצוב: רון יוחננוב

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 2 כפות שמן קנולה או שומשום
  • 1 חבילה טופו קלאסי "תנובה ALTERNATIVE"
  • 60 מ''ל רוטב סצ'ואן
  • 1 כוס אורז מבושל לפי הוראות היצרן
  • 1 גזר חתוך לקוביות קטנות
  • 1/2 כוס גרגירי תירס סנפרוסט
  • 1/2 כוס אפונה סנפרוסט מופשרת
  • 1 פלפל גמבה חתוך לקוביות
אופציה לירקות נוספים:
  • בצל אדום קצוץ דק
  • רבע כרוב חתוך לרצועות דקות
  • תירס גמדי
  • שעועית ירוקה
  • נבטים 
להגשה:
  • כוסברה טרייה קצוצה דק
  • 1 בצל ירוק קצוץ
  • צ'ילי חריף (לפי הטעם)
גודל תבנית: סיר ווק

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את הטופו לקוביות קטנות.

  • 02.

    מחממים שמן בווק ומטגנים את הטופו עד הזהבה.

  • 03.

    מוסיפים את הירקות ומקפיצים יחד עוד כ-4 דקות.

    טיימר מופעל
    00:04:00
  • 04.

    שופכים את רוטב סצ'ואן מעל הירקות והטופו, מוסיפים את האורז המבושל ומקפיצים כ-2 דקות או עד שמעט זהוב ופריך.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 05.

    מגישים חם. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(4)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.