קוביות סלמון חמוץ מתוק
המנה מהדוכן בקניון בגרסה קצת אחרת: את העוף מהמנה המקורית החלפנו בקוביות סלמון של דגי תנובה! מנה קלילה, מהירה וטעימה במיוחד לארוחת הצהריים בבית או בעבודה

המרכיבים ל 2 מנות:
- 1 חבילה קוביות סלמון "דגי תנובה" מופשרות על פי ההוראות שעל האריזה וחתוכות לחצאים
- 1 כוס קמח
- 1 כוס מי סודה
- 1 כוס קמח
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שום גבישי
- 1 ביצה
- שמן קנולה לטיגון
- 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות בינוניות
- 3 שיני שום פרוסות
- 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 3 כפות מיץ לימון טרי
- 2 כפות דבש
- 3 כפות רוטב סויה
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
- 1/2 כוס מים
- אורז לבן
- כוסברה טרייה
הוראות הכנה:
-
01.
טובלים את קוביות הסלמון בקמח
-
02.
טורפים יחד את מרכיבי הבלילה
-
03.
מחממים שמן עמוק ובמחבת רחבה
-
04.
טובלים כל קובייה מקומחת בבלילה ומיד מעבירים לשמן
-
05.
מטגנים בכל פעם כ- 4 יחידות עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג
-
06.
במחבת נקייה מניחים 4 כפות שמן, מוסיפים גמבה אדומה ושום.
-
07.
מערבבים ומוסיפים צ'ילי מתוק, מיץ לימון, דבש, תבלינים ומים ומערבבים
-
08.
מוסיפים את קוביות הדג המטוגנות ומערבבים עד לצמצום נוזלים
-
09.
מגישים על אורז לבן עם כוסברה טרייה מעל. בתאבון!