קוביות סלמון חמוץ מתוק - טעים וקל להכנה | השף הלבן

קוביות סלמון חמוץ מתוק

המנה מהדוכן בקניון בגרסה קצת אחרת: את העוף מהמנה המקורית החלפנו בקוביות סלמון של דגי תנובה! מנה קלילה, מהירה וטעימה במיוחד לארוחת הצהריים בבית או בעבודה

מאת: אינס ינאי
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קוביות סלמון חמוץ מתוק
צילום: דניאל שכטר עיצוב: נעה קנריק

המרכיבים ל2 מנות:

  • 1 חבילה קוביות סלמון "דגי תנובה" מופשרות על פי ההוראות שעל האריזה וחתוכות לחצאים
  • 1 כוס קמח
לבלילה:
  • 1 כוס מי סודה
  • 1 כוס קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 ביצה
  • שמן קנולה לטיגון
למחבת:
  • 1 גמבה אדומה חתוכה לקוביות בינוניות
  • 3 שיני שום פרוסות
  • 4 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 3 כפות מיץ לימון טרי
  • 2 כפות דבש
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1/2 כוס מים
להגשה:
  • אורז לבן
  • כוסברה טרייה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טובלים את קוביות הסלמון בקמח

  • 02.

    טורפים יחד את מרכיבי הבלילה

  • 03.

    מחממים שמן עמוק ובמחבת רחבה

  • 04.

    טובלים כל קובייה מקומחת בבלילה ומיד מעבירים לשמן

  • 05.

    מטגנים בכל פעם כ- 4 יחידות עד להזהבה ומעבירים לנייר סופג

  • 06.

    במחבת נקייה מניחים 4 כפות שמן, מוסיפים גמבה אדומה ושום.

  • 07.

    מערבבים ומוסיפים צ'ילי מתוק, מיץ לימון, דבש, תבלינים ומים ומערבבים

  • 08.

    מוסיפים את קוביות הדג המטוגנות ומערבבים עד לצמצום נוזלים

  • 09.

    מגישים על אורז לבן עם כוסברה טרייה מעל. בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(10)