מתכון פילה דניס בחמאת עגבניות ושמנת | השף הלבן

פילה דניס בחמאת עגבניות ושמנת

טעים, משביע וקל להכנה

מאת: בני סיידא
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה דניס בחמאת עגבניות ושמנת

המרכיבים ל6 מנות:

  • 6 יחידות פילה דניס 150 גרם כל יחידה
  • שמן זית לטיגון
  • מלח, פלפל שחור
לחמאת עגבניות:
  • 5 עגבניות
  • מלח, פלפל שחור גרוס
  • 2 שיני שום כתושות
  • 40 גרם חמאת תנובה חתוכה לקוביות
  • 1/3 כוס שמנת להקצפה מסדרת השף הלבן
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה דק

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת חמאת עגבניות: חוצים את העגבניות לרוחב מרוקנים את המיץ והגרעינים לסיר מתבלים במלח, פלפל ושום ומבשלים 3 דקות. מוסיפים את קוביות החמאה בהדרגה תוך כדי טריפה רצופה. מוסיפים את השמנת ומבשלים 3 דקות. מסירים מהאש מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים.

    טיימר מופעל
    00:03:00
  • 02.

    מתבלים את הדגים במלח ובפלפל מטגנים בשמן זית עד להזהבה משני הצדדים. מניחים בצלחת פילה דג, יוצקים ליד מעט מהרוטב ומגישים עם לחם טרי.

הכנת? כאן מדרגים
(85)