מתכון פילה ברבוניה | השף הלבן

פילה ברבוניה

פילה בבוניה בליווי קשקבל

מאת: ניר צוק
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פילה ברבוניה

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 500 גרם פילה ברבוניה "דגי תנובה"
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 שיני שום
  • 15 עגבניות שרי חצויות
  • 150 גרם גבינת קולאז’ מסוג קשקבל
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

    במחבת טפלון גדולה מחממים קלות את שמן הזית, מוסיפים את הברבוניות (בשכבה אחת) וצולים כחצי דקה.

  • 02.

    מוסיפים את השום, צולים לחצי דקה נוספת בחום לא גבוה.

  • 03.

    הופכים את הברבוניות ומוסיפים עגבניות שרי, צולים כדקה נוספת, מוסיפים פטרוזיליה ומתבלים במלח ופלפל.

  • 04.

    להגשה מפזרים את הקשקבל חתוכה לקוביות בגודל 1X1 ס"מ.

הכנת? כאן מדרגים
(102)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.