סלמון בקרמל מיסו – תענוג לאורחים | השף הלבן

סלמון בקרמל מיסו

אבי ביטון משדך לדג הסלמון הסטנדרטי רוטב אסיאתי של קרמל מיסו שמרים את המנה לגבהים חדשים! מנה מושלמת לליל הסדר

מאת: שף אבי ביטון
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלמון בקרמל מיסו
צילום: נמרוד סונדרס

המרכיבים ל4:

  • 4 פרוסות פילה סלמון במשקל של 200 גרם (טרי/קפוא), דגי תנובה
  • 3 כפות משחת מיסו (להשיג בחנויות טבע ובחנויות אסיאתיות מתמחות)
  • 2 כפות סוכר חום
  • 2 ס"מ שורש ג'ינג'ר מגורד
  • 4 כפות רוטב סויה
  • 6 כפות מים
  • 3 כפות מיץ לימון סחוט טרי
  • להגשה:
  • בצל ירוק טרי קצוץ

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים היטב עד לרוטב אחיד. מעסים את הסלמון היטב ברוטב ומשרים אותו ללילה שלם במישרה.

  • 02.

    מחממים תנור לחום של 200 מעלות. כשהתנור חם דיו, מרפדים מגש או תבנית בנייר אפייה. מניחים את הדג ויוצקים את הרוטב מעל. אופים בערך כ-20 דקות.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 03.

    מגישים את הדגים עם בצלים ירוקים טריים וקצוצים מעל.

הכנת? כאן מדרגים
(0)