סביצה דניס על מצע גבינת שמנת | השף הלבן

סביצה דניס על מצע גבינת שמנת

הפתיחה המושלמת לכל ארוחה חלבית חגיגית! בואו ללמוד להכין דג סביצ'ה מרענן

מאת: שף מאיר אדוני
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות

המרכיבים ל6:

  • 500 גרם פילה דניס נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
למשרה:
  • ½ בצל אדום קצוץ דק
  • 1 כף ג'ינגר טרי קצוץ דק
  • ½ פלפל צילי ירוק קצוץ דק
  • ½ כף זרעי כוסברה
  • 1 כף סומק
  • ¼ כוס מיץ לימון טרי
  • ½ כוס שמן זית
  • מלח ים ופלפל שחור
  • לסלט:
  • 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
  • 1 צרור רוקט קצוץ דק
  • 1 צרור כוסברה קצוץ דק
  • ½ צרור עלי נענע קרועים גס
  • ½ צרור בצל ירוק קצוץ דק
  • ½ כוס קשיו קלוי קצוץ דק
  • 1 כוס חיטה מלאה שהושרתה לילה ובושלה עד רכות
  • 2 כפות לימון כבוש קצוץ דק
  • ¼ כוס מיץ לימון
  • מעט פלפל שאטה גרוס
  • מלח + פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    סביצה:

  • 02.

    מערבבים את הדג עם כל החומרים ומשריםכ 5 ד"ק.

  • 03.

    שמן פטרוזיליה:

  • 04.

    צרור פטרוזיליה מטוגנת למספר שניות בשמן עמוק. הסלט:מערבבים הכל רגע לפני ההגשה מורחיםגבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני על הצלחת, מערבבים את הסלט עם קוביותהסביצה. ומטפטפים מעל שמן פטרוזיליה.להגשה:300 גרם גבינת שמנת על בסיסיוגורט יוונילחם כוסמיןזית סורי

  • 05.

    להעביר לבלנדר עם כוס שמן זית ולעבד כ 3 ד"ק.

  • 06.

    לסנן דרך מסננת דקה

  • 07.

    הסלט: מערבבים הכל רגע לפני ההגשה מורחיםגבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני על הצלחת, מערבבים את הסלט עם קוביות הסביצה ומטפטפים מעל שמן פטרוזיליה.

  • 08.

    להגשה: 300 גרם גבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני, לחם כוסמין וזית סורי

הכנת? כאן מדרגים
(0)