סביצה דניס על מצע גבינת שמנת
הפתיחה המושלמת לכל ארוחה חלבית חגיגית! בואו ללמוד להכין דג סביצ'ה מרענן
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- 500 גרם פילה דניס נקי מעור ועצמות, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
למשרה:
- ½ בצל אדום קצוץ דק
- 1 כף ג'ינגר טרי קצוץ דק
- ½ פלפל צילי ירוק קצוץ דק
- ½ כף זרעי כוסברה
- 1 כף סומק
- ¼ כוס מיץ לימון טרי
- ½ כוס שמן זית
- מלח ים ופלפל שחור
- לסלט:
- 1 צרור פטרוזיליה קצוץ דק
- 1 צרור רוקט קצוץ דק
- 1 צרור כוסברה קצוץ דק
- ½ צרור עלי נענע קרועים גס
- ½ צרור בצל ירוק קצוץ דק
- ½ כוס קשיו קלוי קצוץ דק
- 1 כוס חיטה מלאה שהושרתה לילה ובושלה עד רכות
- 2 כפות לימון כבוש קצוץ דק
- ¼ כוס מיץ לימון
- מעט פלפל שאטה גרוס
- מלח + פלפל
הוראות הכנה:
-
01.
סביצה:
-
02.
מערבבים את הדג עם כל החומרים ומשריםכ 5 ד"ק.
-
03.
שמן פטרוזיליה:
-
04.
צרור פטרוזיליה מטוגנת למספר שניות בשמן עמוק. הסלט:מערבבים הכל רגע לפני ההגשה מורחיםגבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני על הצלחת, מערבבים את הסלט עם קוביותהסביצה. ומטפטפים מעל שמן פטרוזיליה.להגשה:300 גרם גבינת שמנת על בסיסיוגורט יוונילחם כוסמיןזית סורי
-
05.
להעביר לבלנדר עם כוס שמן זית ולעבד כ 3 ד"ק.
-
06.
לסנן דרך מסננת דקה
-
07.
הסלט: מערבבים הכל רגע לפני ההגשה מורחיםגבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני על הצלחת, מערבבים את הסלט עם קוביות הסביצה ומטפטפים מעל שמן פטרוזיליה.
-
08.
להגשה: 300 גרם גבינת שמנת על בסיס יוגורט יווני, לחם כוסמין וזית סורי
הכנת? כאן מדרגים