מתכון נתחי דג סלמון טרי | השף הלבן

נתחי דג סלמון טרי

מתכון גולשים קליל ומהיר להכנת נתחי דג סלמון טרי ומלוח מושלם לנשנוש בין ארוחות או כמנה ראשונה בארוחה חגיגית.

מאת: השף הלבן
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נתחי סלמון טרי

המרכיבים ל חצי קילו:

  • חצי קילו דג סלומון טרי
  • אגוז מוסקט ( אני בטוחה שכולם מכירים )
  • מלח
  • חצי כפית סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוציאים את כל העצמות מהדג.

  • 02.

    חותכים את הדג לחלקים לא דקים ולא עבים (בערך חצי סנטימטר)

  • 03.

    בנפרד, מגרדים 3-5 פעמים את אגוז המוסקט ומערבבים היטב עם חצי כפית סוכר וכף מלח.

  • 04.

    מערבבים היטב עם הידיים את הדגים בתוך התערובת.

  • 05.

    מכניסים למקרר למשך חצי שעה.לאחר חצי שעה לבדוק אם הדג מלוח, במידה וכן - אפשר לאכול, במידה ולא - להשאיר את הדג בתערובת במקרר למשך חצי שעה נוספת. 

הכנת? כאן מדרגים
(149)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.