דגים על מצע של פולים | השף הלבן

דג בס על מצע של פולים

מנה משובחת וחגיגית, הפול מעשיר את המנה וכל מה שנשאר זה לטבול מצה ברוטב ולהתענג מכל ביס.

מאת: דנה אלמוסני
פרווה סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דג בס על מצע של פולים
צילום: לירון אלמוג

המרכיבים ל 8:

  • 1 שקית פול ירוק מוקפא של סנפרוסט (800 גרם)
  • 2 קילו פילה דג בס "דגי תנובה"
  • 3 כפות שמן זית
  • 10 שיני שום, קצוצות
  • 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
  • 1/2 כף פפריקה חריפה
  • 1/2 כפית כמון
  • 1 כפית סוכר
  • מלח, פלפל שחור
  • 1/3 כוס מים
  • 800 גרם עגבניות מרוסקות
  • 160 גרם רסק עגבניות

הוראות הכנה:

  • 01.

    0pt; line-height:115%;mso-list:l0 level1 lfo1">

  • 02.

          מטגנים בסיר את השום, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  • 03.

    0pt; line-height:115%;mso-list:l0 level1 lfo1">

  • 04.

          מוסיפים עגבניות ,רסק העגבניות, ומים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 05.

    0pt; line-height:115%;mso-list:l0 level1 lfo1">

  • 06.

          מניחים את פרוסות הדג, מפזרים את הפול מעל ומבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.

    טיימר מופעל

    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.