דג בס על מצע של פולים
מנה משובחת וחגיגית, הפול מעשיר את המנה וכל מה שנשאר זה לטבול מצה ברוטב ולהתענג מכל ביס.
פרווה
סוג מתכון
עד 40 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: לירון אלמוג
המרכיבים ל 8:
- 1 שקית פול ירוק מוקפא של סנפרוסט (800 גרם)
- 2 קילו פילה דג בס "דגי תנובה"
- 3 כפות שמן זית
- 10 שיני שום, קצוצות
- 1 כף גדושה פפריקה מתוקה
- 1/2 כף פפריקה חריפה
- 1/2 כפית כמון
- 1 כפית סוכר
- מלח, פלפל שחור
- 1/3 כוס מים
- 800 גרם עגבניות מרוסקות
- 160 גרם רסק עגבניות
הוראות הכנה:
-
01.
0pt; line-height:115%;mso-list:l0 level1 lfo1">
-
02.
מטגנים בסיר את השום, מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
-
03.
0pt; line-height:115%;mso-list:l0 level1 lfo1">
-
04.
מוסיפים עגבניות ,רסק העגבניות, ומים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ- 20 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
0pt; line-height:115%;mso-list:l0 level1 lfo1">
-
06.
מניחים את פרוסות הדג, מפזרים את הפול מעל ומבשלים על להבה נמוכה כ- 15 דקות.
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים