מתכון דג סלמון בתפוזים | השף הלבן

דג סלמון בתפוזים

דג סלמון שלם באפוי בטבעות בצל ומיץ תפוזים, מנה חגיגית ומרשימה למראה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
דג סלמון בתפוזים

המרכיבים ל 10 מנות:

  • דג סלמון שלם
  • חצי כפית אבקת מרק פטריות
  • חצי כפית אבקת מרק בצל
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת שום
  • פפריקה מתוקה
  • תבלין גריל דג (לא חובה)
  • בצל חתוך לטבעות
  • חצי כוס מיץ תפוזים
  • רבע כוס שמן

הוראות הכנה:

  • 01.

    להסיר את העור מהדג ולהניח אותו בתבנית עדשיפשיר.

  • 02.

    לשטוף את הדג משני צדדיו ולשמן אותו היטב.

  • 03.

    בקערה נפרדת: לערבב את כל התבלינים ולפזרמעל הדג (לעסות את הדג עם התערובת, רצוי גםמלמטה).

  • 04.

    להניח את הדג עם התערובת חזרה בתבנית.

  • 05.

    מטגנים את טבעות הבצל ומפזרים מעל הדג.

  • 06.

    לשפוך מיץ תפוזים על כרבע תבנית - לא מתחתלדג.

  • 07.

    להשאיר את הדג כחצי שעה על מנת שיספוג אתהטעם.

  • 08.

    לאפות כרבע שעה, עשרים דקות. להגיש

הכנת? כאן מדרגים
(174)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.