דג בנוסח מרוקאי
דג בנוסח מרוקאי, מנה פיקנטית ומנצחת.
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2:
המצרכים:
- 2 דגים (קרפיון, בורי, נסיכת הנילוס, אמנון)פרוסים לפרוסות רחבות.
- 3 שיני שום כתושים
- חצי או 1 פלפל חריף ירוק (בזהירות עם החריף)
- 2-3 פלפלים אדומים יבשים
- צרור כוסברה (אם לא אוהבים אפשר פטרוזליה)
- פפריקה אדומה מתוקה וחריפה
- כורכום
- כמון
- מלח
- שמן
- אבקת מרק עוף (פרווה ללא מונוסודיום גלוטמט)
- רסק עגבניות
הוראות הכנה:
-
01.
מנקים את הדג היטב ושוטפים. אחר כך ממליחים את הדג ושוטפים מס' פעמים.
-
02.
מניחים את פרוסות הדג בתחתית הסיר מכסים במים.
-
03.
מוסיפים תבלינים שום ושמן ומביאים לרתיחה.
-
04.
בשלב זה מוסיפים אבקת מרק עוף ורסק עגבניות.
-
05.
טועמים להרגיש אם יש צורך להוסיף תבלינים בעיקר מלח.
-
06.
1/4 שעה לפני גמר הבישול מוסיפים כוסברה קצוצה וממשיכים את הבישול.
-
07.
בגמר הבישול הדג אמור להשאר עם מעט מאד נוזלים.
הכנת? כאן מדרגים