דגים צלויים בתבלינים | השף הלבן

דגים צלויים בתבלינים

כמה קל לארח עם דגים למנה עיקרית, כמעט שאין הכנות: רק לקנות ולצלות במחבת כמה דקות.

מאת: חוברת שבועות תנובה 2017
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
דגים צלויים בתבלינים

המרכיבים ל8:

  • 4 דגי דניס (או לברק או מוסר) מפולטים, דגי תנובה
  • מלח גס
  • 1 כפית פפריקה
  • 1 כפית כמון
  • 1 כפית כורכום
להגשה:
  • 1 גביע יוגורט תנובה 3% שומן או קרם פרש “השף הלבן”
  • 1 כפית שמן זית
  • רבעי לימון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים במחבת שכבה דקה של מלח גס ומחממים על להבה גבוהה. מניחים את פילה הדג, כשהעור פונה כלפי מטה, מתבלים וצולים עד שהעור נעשה פריך וזהוב ובשר הדג נאטם ומלבין.

  • 02.

    מזלפים על הדגים מעט שמן זית. מגישים עם יוגורט ורבעי לימון.במקום קרם פרש "השף הלבן" אפשר להשתמש בשמנת של פעם 27% - יש לערבב היטב למרקם חלק.

הכנת? כאן מדרגים
(0)