דגים צלויים בתבלינים
כמה קל לארח עם דגים למנה עיקרית, כמעט שאין הכנות: רק לקנות ולצלות במחבת כמה דקות.
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל8:
- 4 דגי דניס (או לברק או מוסר) מפולטים, דגי תנובה
- מלח גס
- 1 כפית פפריקה
- 1 כפית כמון
- 1 כפית כורכום
להגשה:
- 1 גביע יוגורט תנובה 3% שומן או קרם פרש “השף הלבן”
- 1 כפית שמן זית
- רבעי לימון
הוראות הכנה:
-
01.
מפזרים במחבת שכבה דקה של מלח גס ומחממים על להבה גבוהה. מניחים את פילה הדג, כשהעור פונה כלפי מטה, מתבלים וצולים עד שהעור נעשה פריך וזהוב ובשר הדג נאטם ומלבין.
-
02.
מזלפים על הדגים מעט שמן זית. מגישים עם יוגורט ורבעי לימון.במקום קרם פרש "השף הלבן" אפשר להשתמש בשמנת של פעם 27% - יש לערבב היטב למרקם חלק.
הכנת? כאן מדרגים