מתכון שוקי עוף בלימון פרסי | השף הלבן

שוקי עוף בלימון פרסי

עוף בניחוח פרסי

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
שוקי עוף בלימון פרסי

המרכיבים ל 5 מנות:

  • 10 יחידות שוקי עוף
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • 3 לימונים פרסיים שחורים חצויים
  • 2 כפות אבקת מרק בקר
  • 1 כוס יין אדום מתוק
  • 1/2 3 כוסות מים
  • 1 כפית גדושה קמח
  • מעט שמן
  • 1 חבילה עירית קצוצה להגשה
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    אופן ההכנה:

  • 02.

    בסיר שטוח מחממים את השמן וצורבים את שוקי העוף מכל הצדדים ומוציאים לצלחת.

  • 03.

    באותו הסיר מזהיבים קלות את הבצל, מוסיפים את אבקת המרק, קמח ומערבבים יוצקים את היין והמים ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מחזירים את שוקי העוף לתוך הרוטב, מוסיפים את חצאי הלימון ומבשלים כשעה וחצי על אש נמוכה במיוחד.

  • 05.

    מסירים מהאש מפזרים את העירית ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(115)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.