מתכון ראמפ סטייק | השף הלבן

ראמפ סטייק

מתכון להכנת סטייק בדיוק במידה הרצויה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ראמפ סטייק

המרכיבים ל 1 מנה:

  • 200 גרם סטייק שפיץ שייטל
  • 2 כפות שמן צמחי
  • קורט פלפל שחור גרוס
  • קורט מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את מחבת לחום גבוה מאוד (מומלץ מחבת עבה מברזל).

  • 02.

    מוסיפים 2 כפות שמן וחממים היטב.

  • 03.

    מניחים את הסטייק במחבת ומטגנים על להבה גבוה כ- 2 דקות מכל צד, עבור דרגת צלייה של מדיום.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 04.

    עבור דרגת צלייה עשוי היטב מוסיפים דקת צלייה מכל צד. עבור דרגת צלייה נא יש להוריד דקת צלייה מכל צד.

  • 05.

    גורסים מעט פלפל שחור מעל הסטייק בגמר ההכנה. * מומלץ לטעום את הסטייק לפני הוספת המלח הגס. יש לזכור כי הנתח הומלח בתהליך ההכשרה. * מומלץ לא להכין את הסטייק מעבר לדרגת צלייה מדיום.

הכנת? כאן מדרגים
(115)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.