קציצות בשר
מטוגנות או אפויות: קציצות בשר ועשבי וירק בקלי-קלות
בשרי
סוג מתכון
60 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל40 קציצות:
- 2 ביצים
- 1 ק"ג בשר טחון
- צרור פטרוזיליה
- 2 בצלים
- 4-5 שיני שום
- 1 חבילת עלי בזיליקום
- 1 כפית שטוחה מלח
- 1/2 כפית פלפל
- 1 כף גדושה אבקת מרק עוף
- 1/4 כפית קינמון
- 1/2 כפית כמון
- 3 גזרים
- 4 קוביות דלעת
- 1 כוס פירורי לחם
הוראות הכנה:
-
01.
מטגנים את הבצל עם הירק.
-
02.
טוחנים את הגזר במעבד מזון עם הדלעת, מערבבים עם הבשר ומוסיפים את התבלינים, השום, פירורי הלחם והביצים עד שמקבלים תערובת נוחה כדי ליצור את הקציצות.
-
03.
מטגנים או אופים בתנור בחום של 180 – 200 מעלות.
הכנת? כאן מדרגים