מתכון קציצות בשר | השף הלבן

קציצות בשר

מטוגנות או אפויות: קציצות בשר ועשבי וירק בקלי-קלות

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
60 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות בשר

המרכיבים ל40 קציצות:

  • 2 ביצים
  • 1 ק"ג בשר טחון
  • צרור פטרוזיליה
  • 2 בצלים
  • 4-5 שיני שום
  • 1 חבילת עלי בזיליקום
  • 1 כפית שטוחה מלח
  • 1/2 כפית פלפל
  • 1 כף גדושה אבקת מרק עוף
  • 1/4 כפית קינמון
  • 1/2 כפית כמון
  • 3 גזרים
  • 4 קוביות דלעת
  • 1 כוס פירורי לחם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מטגנים את הבצל עם הירק.

  • 02.

    טוחנים את הגזר במעבד מזון עם הדלעת, מערבבים עם הבשר ומוסיפים את התבלינים, השום, פירורי הלחם והביצים עד שמקבלים תערובת נוחה כדי ליצור את הקציצות.

  • 03.

    מטגנים או אופים בתנור בחום של 180 – 200 מעלות.

הכנת? כאן מדרגים
(15)