פאי רועים – גרסה מעולה למנה האנגלית | השף הלבן

פאי רועים

גרסה מקסימה וטעימה של פאי הרועים האנגלי, עשוי בשר טחון ופירה תפוחי אדמה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פאי רועים

המרכיבים ל5 מנות:

  • חצי קילו בשר בקר טחון
  • 4-5 תפוחי אדמה בינוניים
  • בצל
  • 4 שיני שום
  • חופן פטרוזיליה

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים עם מלח עד שיהיו רכים מתבלים ומלח,פלפל ומרגרינה בטעם חמאה ומועכים לפירה חלק.

  • 02.

    קוצצים בצל ומטגנים עד שמזהיב, מוסיפים את השום ומטגנים יחד מוסיפים את הבשר.

  • 03.

    מתבלים במלח פלפל מעט כמון וכורכום, מבשלים עד שהבשר מוכן ומוסיפים חופן פטרוזיליה מטגנים עוד כדקה. מוציאים את תערובת הבשר לתבנית (רצוי עגולה) עליה מורחים את הפירה המוכן ומשטחים שתיווצר פשטידה חלקה.

  • 04.

    מכניסים לתנור שחומם מראש לחום של כ-180 מעלות לעשרים דקות עד חצי שעה או עד שהפירה למעלה מזהיב ומקבל צבע יפה.

הכנת? כאן מדרגים
(900)