עוף קריספי
עוף מצופה פירורי לחם – כמה פשוט ככה טעים
בשרי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- חלקי עוף בלי העור
- 3 ביצים
- כוס וחצי פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור
- אבקת שום
- פפריקה
הוראות הכנה:
-
01.
טובלים את חלקי העוף בתבלינים מכל הצדדים.
-
02.
בוללים ביצים במעט מים בעזרת מזלג.
-
03.
טובלים את חלקי העוף בביצים מכל הצדדים.
-
04.
טובלים את חלקי העוף גם בפירורי הלחם שיצופו היטב.
-
05.
מניחים בתבנית אפיה משומנת.
-
06.
אופים בחום גבוה של 190 מעלות במשך 20 דקות ללא כיסוי.
טיימר מופעל
-
07.
מכסים בנייר כסף ועוטפים את התבנית מכל הצדדים. אופים עוד 45 דקות בחום 180 מעלות.
טיימר מופעל
-
08.
מורידים את הנייר וממשיכים להשחים את חלקי העוף במשך רבע שעה.
הכנת? כאן מדרגים