מתכון עוף קריספי | השף הלבן

עוף קריספי

עוף מצופה פירורי לחם – כמה פשוט ככה טעים

מאת: טלי בראון
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוף קריספי

המרכיבים ל 4 מנות:

  • חלקי עוף בלי העור
  • 3 ביצים
  • כוס וחצי פירורי לחם
  • מלח
  • פלפל שחור
  • אבקת שום
  • פפריקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    טובלים את חלקי העוף בתבלינים מכל הצדדים.

  • 02.

    בוללים ביצים במעט מים בעזרת מזלג.

  • 03.

    טובלים את חלקי העוף בביצים מכל הצדדים.

  • 04.

    טובלים את חלקי העוף גם בפירורי הלחם שיצופו היטב.

  • 05.

    מניחים בתבנית אפיה משומנת.

  • 06.

    אופים בחום גבוה של 190 מעלות במשך 20 דקות ללא כיסוי.

    טיימר מופעל
    00:20:00
  • 07.

    מכסים בנייר כסף ועוטפים את התבנית מכל הצדדים. אופים עוד 45 דקות בחום 180 מעלות.

    טיימר מופעל
    00:45:00
  • 08.

    מורידים את הנייר וממשיכים להשחים את חלקי העוף במשך רבע שעה.

הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.