לבבות עוף מתובלים – מתכון לבבות על שיפוד | השף הלבן

לבבות עוף מתובלים – מתכון לבבות על שיפוד

מתכון לבבות על שיפוד למנגל או לגריל

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
לבבות עוף מתובלים – מתכון לבבות על שיפוד
  • כמון
  • פלפל שחור
  • 700 גרם לבבות עוף
  • פפריקה מתוקה
  • עלי טימין מיובשים
  • שמן זית
  • מלח גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מנקים את הלבבות אחד אחד בעזרת סכין חדה: חותכים את החלק ה"שומני" והעורי בקצה הלבבות עד לבסיס הלבבות.

  • 02.

    שוטפים קלות במים קרים ומייבשים.

  • 03.

    משפדים את הלבבות על שיפוד (כ-6-10 לבבות, תלוי באורך השיפוד), מומלץ להשתמש בשיפוד ממתכת, כך החום מתחלק גם למרכז הלבבות ויוצר צלייה מושלמת.

  • 04.

    משאירים קצוות מהשיפוד ללא לבבות.

  • 05.

    מעבירים את שיפודי הלבבות אל מעל מגש גדול ומצופפים בשכבה אחידה.

  • 06.

    מתבלים את כל צידי הלבבות בכמון, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, עלי טימין מיובשים ומעל יוצקים שמן זית.

  • 07.

    מסובבים את שיפודי הלבבות על גבי המגש כדי שהתיבול יכסה אותם היטב ומצמידים שוב קלות.

  • 08.

    חוזרים ומתבלים שוב באותו התיבול .

  • 09.

    צולים מעל הגריל החם, יש לשים לב שלא לצלות יותר מידי את הלבבות על מנת שלא יתייבשו.

  • 10.

    לקראת סיום הצלייה מתבלים את הלבבות במעט מלח גס ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(587)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.