מתכון חזה עוף בעשבי תיבול וחרדל דיז'ון | השף הלבן

חזה עוף בעשבי תיבול וחרדל דיז'ון

מנה בשרית קלה ומהירה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
בשרי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
חזה עוף בעשבי תיבול וחרדל דיז'ון

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 חזות עוף שלמים טריים
למרינדה:
  • רבע כוס שמן זית
  • 5 כפות חרדל דיז'ון גרגירים
  • 8 עלי בזיליקום קצוצים
  • חצי כפית של רוזמרין טרי קצוץ
  • שן שום
  • עלים מ-3 ענפי טימין טרי
  • 6 עלי מרווה קצוצים
  • קורט מלח גס
  • 3 כפות סוכר חום
  • כפית חומץ בלסמי

הוראות הכנה:

  • 01.

    מסדרים את חזות העוף בקערה.*בקשו מהקצב שיפרק כל חזה ל-2 שיהיו נקיים משומן ועצמות וכל חלק לחלק ל2 לאורך–כך שיהיו לנו 8 חלקים של חזה עוף.

  • 02.

    טורפים היטב את כל חומרי המרינדה, מורחים משני צידי חזה העוף ומשרים למשך שעה.

  • 03.

    לאחר שעה מניחים על הגריל, מומלץ מאוד להוריד את רוב המשרה מחזה העוף על מנת שהמשרה לא יחרך.

הכנת? כאן מדרגים
(352)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.