סלט פלפלים – מתכון למנה צבעונית ומפתיעה
מנה מפתיעה שתזריק צבע לארוחה. קלאסיקה של ליל קיץ חם
עד 20 דק
זמן הכנה
בינונית
רמת מיומנות
המרכיבים ל4:
- 2 פלפלים אדומים בינוניים
- 2 פלפלים ירוקים בינוניים
- 1 פלפל צהוב בינוני
- 1 גזר גדול קצוץ
- 1/2 בצל אדום קטן קצוץ
- מלח גס
- פלפל לבן
- שמן זית
- 3 שיני שום פרוסות דק
- חומץ בלסמי
- 3 כפות כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
צולים את הפלפלים בשלמותם מעל להבת הגז עד להשחמה.
-
02.
מעבירים לשקית, מוציאים מעט את האוויר וקושרים את השקית.
-
03.
כשהפלפלים מתקררים, אחרי כ-15 דקות, מוציאים אותם מהשקית ומקלפים בעדינות. מרחיקים את הגבעול והגרעינים.
טיימר מופעל
-
04.
חותכים לרצועות בינוניות ומעבירים לקערה.
-
05.
בוזקים מלח גס, פלפל לבן ושמן זית, ומוסיפים לקערה את הגזר, הבצל, שיני השום הפרוסות, מעט חומץ בלסמי והכוסברה הקצוצה.
-
06.
מערבבים ומצננים במקרר עד להגשה.
הכנת? כאן מדרגים