סלט פלפלים, גבינות ואגוזי פקאן מסוכרים
בואו להכין סלט חגיגי מלא כל טוב עם גבינת פרומעז ואגוזים, ככה מתחילה ארוחת שבועות מושלמת!
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל6:
- 8 פלפלים בצבעים שונים
- ¼ כוס שמן זית
- 8 שיני שום כתושות
- 1 גביע גבינת פטה פיראוס
- 1 גליל גבינת קולאז’ פרומעז פרוס
- צרור עירית קצוצה
- מלח, פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
- 100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), חותכים את הפלפלים לרצועות רחבות, שמים בקערה, מוסיפים שמן זית ושום, מערבבים ומעבירים לתבנית אפייה. אופים 20 – 25 דקות עד שהפלפלים רכים. מעבירים לקערה ומצננים.
טיימר מופעל
-
02.
חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, מוסיפים לקערה יחד עם העירית והפקאן המסוכר. מתבלים בפלפל שחור ואם יש צורך במלח. מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה נאה. מגישים עם לחם טרי.לגיוון: אפשר להקפיץ את הפלפלים בשמן זית במקום לאפות בתנור.
הכנת? כאן מדרגים