סלט פלפלים, גבינות ואגוזי פקאן מסוכרים | השף הלבן

סלט פלפלים, גבינות ואגוזי פקאן מסוכרים

בואו להכין סלט חגיגי מלא כל טוב עם גבינת פרומעז ואגוזים, ככה מתחילה ארוחת שבועות מושלמת!

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט פלפלים, גבינות ואגוזי פקאן מסוכרים

המרכיבים ל6:

  • 8 פלפלים בצבעים שונים
  • ¼ כוס שמן זית
  • 8 שיני שום כתושות
  • 1 גביע גבינת פטה פיראוס
  • 1 גליל גבינת קולאז’ פרומעז פרוס
  • צרור עירית קצוצה
  • מלח, פלפל שחור גרוס, לפי הטעם
  • 100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור לחום בינוני (180 מעלות), חותכים את הפלפלים לרצועות רחבות, שמים בקערה, מוסיפים שמן זית ושום, מערבבים ומעבירים לתבנית אפייה. אופים 20 – 25 דקות עד שהפלפלים רכים. מעבירים לקערה ומצננים.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 02.

    חותכים את הגבינות לקוביות קטנות, מוסיפים לקערה יחד עם העירית והפקאן המסוכר. מתבלים בפלפל שחור ואם יש צורך במלח. מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה נאה. מגישים עם לחם טרי.לגיוון: אפשר להקפיץ את הפלפלים בשמן זית במקום לאפות בתנור.

הכנת? כאן מדרגים
(0)