מתכון סלט עלים ירוקים, גבינה ופלחי תאנים | השף הלבן

סלט עלים ירוקים, גבינה כחולה ופלחי תאנים

סלט יוצא דופן בטעמו ובצורת ההגשה, מנה מרשימה לארוחה חגיגית ועם זאת קלה להכנה

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עלים ירוקים, גבינה ופלחי תאנים

המרכיבים ל2 מנות:

  • 250 גרם מבחר עלים ירוקים (עלי סלק, רוקט וארוגולה)
  • 30 גרם גרגירי רימונים
  • 2 תאנים טריות חתוך לפלחים
  • 50 גרם גבינה כחולה של קולקשן מגוררת
לרוטב:
  • 20 מ"ל חומץ בן יין
  • 30 מ"ל שמן קנולה
  • 30 מ"ל שמן זית
  • 1 כפית דבש
  • 1 שן שום כתוש
  • 1/2 כפית חרדל דיז'ון

הוראות הכנה:

  • 01.

    לוקחים קערת ערבוב ושמים בה את רכיבי הסלט חוץ מהגבינה הכחולה.

  • 02.

    מערבבים את הסלט ומניחים למספר דקות.

  • 03.

    לוקחים רימון חוצים אותו לחצי מוציאים את כל גרגירי הרימון וממלאים אתהרימון בסלט ובסוף מוסיפים את הגבינה.

  • 04.

    לוקחים קערה נוספת מערבבים את כל הרכיבים יחד: שני סוגי השמן, חומץ, דבש, שום וחרדל - משקשקים ושופכים על הסלט ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(119)