סלט עלים ירוקים, גבינה כחולה ופלחי תאנים
סלט יוצא דופן בטעמו ובצורת ההגשה, מנה מרשימה לארוחה חגיגית ועם זאת קלה להכנה
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל2 מנות:
- 250 גרם מבחר עלים ירוקים (עלי סלק, רוקט וארוגולה)
- 30 גרם גרגירי רימונים
- 2 תאנים טריות חתוך לפלחים
- 50 גרם גבינה כחולה של קולקשן מגוררת
לרוטב:
- 20 מ"ל חומץ בן יין
- 30 מ"ל שמן קנולה
- 30 מ"ל שמן זית
- 1 כפית דבש
- 1 שן שום כתוש
- 1/2 כפית חרדל דיז'ון
הוראות הכנה:
-
01.
לוקחים קערת ערבוב ושמים בה את רכיבי הסלט חוץ מהגבינה הכחולה.
-
02.
מערבבים את הסלט ומניחים למספר דקות.
-
03.
לוקחים רימון חוצים אותו לחצי מוציאים את כל גרגירי הרימון וממלאים אתהרימון בסלט ובסוף מוסיפים את הגבינה.
-
04.
לוקחים קערה נוספת מערבבים את כל הרכיבים יחד: שני סוגי השמן, חומץ, דבש, שום וחרדל - משקשקים ושופכים על הסלט ומגישים.
הכנת? כאן מדרגים