סלט עדשים עם עגבניות וגבינה בולגרית | השף הלבן

סלט עדשים עם עגבניות וגבינה בולגרית

סלט קיצי ומהיר שמכינים בקלי קלות עם עדשים ירוקות, עגבניות טריות, עשבי תיבול וגבינה בולגרית.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עדשים עם עגבניות וגבינה בולגרית

המרכיבים ל 3:

לבישול העדשים:
  • 250 גרם עדשים ירוקות
  • מים לבישול
לסלט:
  • 3 עגבניות חתוכות גס
  • חופן פטרוזיליה, קצוצה
  • חופן נענע, קצוצה
  • 2-3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים גס
  • 150 גרם קוביות גבינה בולגרית פיראוס 5% שומן
  • 2-3 כפות שמן זית
  • מיץ מחצי לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר בינוני מניחים עדשים ומים ומביאים לרתיחה.

  • 02.

    מבשלים את העדשים על להבה בינונית-גבוהה במשך כ-20-30 דקות עד שהן מתרככות.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 03.

    מסננים ומצננים לטמפרטורת החדר.

  • 04.

    מעבירים את העדשים לקערת ערבוב גדולה.

  • 05.

    מוסיפים עגבניות, פטרוזיליה, נענע, בצל ירוק וקוביות גבינה בולגרית ומערבבים היטב.

  • 06.

    מתבלים בשמן זית, מיץ לימון, מלח ופלפל, מערבבים היטב ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.