סלט כרוב אדום עם אגוזי קשיו וסלרי
סלט צבעוני ועשיר עם טעמים מיוחדים
עד 10 דק
זמן הכנה
המרכיבים ל5 מנות:
- כרוב אדום בינוני
- קורט מלח
- 1 כף מיץ לימון סחוט טרי
- 1 מקל סלרי אמריקאי קצוץ
- פלפל לבן
- 1 כף סוכר
- 3 כפות מיונז
- 10 אגוזי קשיו שבורים מעט
הוראות הכנה:
-
01.
קוצצים את הכרוב דק מאוד ומעבירים לקערה. מפזרים מעליו מעט מלח ומיץ לימון.
-
02.
מערבבים היטב עד שהכרוב מוציא נוזל בצבע סגול.
-
03.
מוסיפים את הסלרי והקשיו ומתבלים בפלפל הלבן, הסוכר והמיונז.
-
04.
מערבבים היטב ומקררים עד להגשה.
הידעת?
סלט כרוב הוא ללא ספק אחד הסלטים הנפוצים בישראל, ניתן למצוא אותו בכמעט כל מקום, החל בשאוורמיות ופלאפליות וכלה בסעודות חג לכל המשפחה. אולם, למרבה הפליאה ישנן לא מעט דרכים שונות להכין סלט כרוב שלא מזכירים את הגרסה המוכרת. אחת הגרסאות היותר מעניינות עושה שימוש בסלרי וקשיו בשביל להדגיש את טעם הכרוב הנהדר. כשזה מגיע לסלטים, אין דבר כזה שיש יותר מדי מתכונים ברפרטואר. תמיד אפשר לצרף עוד מתכון, בעיקר שמדובר בסלט שמשתלב נהדר בכמעט כל ארוחה.
הכנת? כאן מדרגים